Home

Bertone Vastgoed heet u welkom!

BERTONE VASTGOEDMAKELAARS NV, met zetel in het miljoenenkwartier te Gent, is een dynamisch team met jarenlange ervaring in uiteenlopende vastgoedtransacties.

Sinds 2004 specialiseert Bertone Vastgoedmakelaars NV zich in het ontwikkelen en verhandelen van projectgronden en opbrengsteigendommen, naast de pijler van het bestaand vastgoed.
Wij zetten verkoper, investeerder en bouwheer samen rond dezelfde tafel met één doel voor ogen: een gericht resultaat voor alle betrokken partijen.

verkoop & advies - verkavelingen - projectontwikkeling - schattingenWegens verbouwingen, zitten we tijdelijk in het kantoor gelegen op de Krijgslaan 279 (om de hoek).

In de kijker

Opbrengsteigendom Te koop  Gent
Gent
Ideale INVESTERING met heel mooi rendement ! Totaal vernieuwde kamers voorzien van alle comfort, elke kamer beschikt over: lavabo meubel, inbouwkasten, bureau, frigo met diepvriesvak, zekeringkast, rookmelder en 3 kamers zijn voorzien van een hoogteslaper. De verbouwing omvat: nieuwe elektriciteit, nieuw sanitair en verwarming, plafond voorzien van brandwerende gyproc, vloer voorzien van brandwerende promatect platen en samengestelde parket, nieuw schrijnwerk met dubbele beglazing, voldoende verlichting en stopcontacten. Gemeenschappelijke douche, toilet en keuken voorzien van alle comfort (gasfornuis, dampkap, dubbele spoelbak, vaatwas, frigo met diepvriesvak en combi-oven). Ideaal gelegen nabij scholen, openbaar vervoer en handelszaken. Voor meer informatie, contacteer ons vrijblijvend ?
Meer Info ...

Laatste Nieuws

Vanaf 2020 zal er een nieuwe woningkwaliteitsnorm gelden inzake beglazing. Er zullen strafpunten worden toegekend indien in één of meerdere raamoppervlakken in de woning enkel glas zit. Zo wordt na de dakisolatienorm een vervolg gebreid aan de schijnbaar continue verstrenging van de geldende woningkwaliteitsnormering.
De nieuwe glasnorm is de blikvanger in een reeks aanpassingen aan de woningkwaliteitsnormen. De andere aanpassingen zijn eerder technisch van aard en moeten een aantal praktische problemen oplossen. Ze hebben o.m. betrekking op open keukens, hoogslapers, opklapbare wandmeubels en gebouwen met studentenkamers.
Alle Nieuws...