Home

Bertone Vastgoed heet u welkom!

BERTONE VASTGOEDMAKELAARS NV, met zetel in het miljoenenkwartier te Gent, is een dynamisch team met jarenlange ervaring in uiteenlopende vastgoedtransacties.

Sinds 2004 specialiseert Bertone Vastgoedmakelaars NV zich in het ontwikkelen en verhandelen van projectgronden en opbrengsteigendommen, naast de pijler van het bestaand vastgoed.
Wij zetten verkoper, investeerder en bouwheer samen rond dezelfde tafel met één doel voor ogen: een gericht resultaat voor alle betrokken partijen.

verkoop & advies - verkavelingen - projectontwikkeling - schattingen

In de kijker

Appartement Te koop  Gent
Gent
Dit leuk appartement is voorzien van 2 slaapkamers en is gelegen tussen het station Gent Sint-Pieters en het UZ. Bestaande uit een ruime multifunctionele inkomhal, ruime lichtrijke living (37m², samengestelde parket wordt nog geplaatst) met open totaal geïnstalleerde keuken (werkblad in graniet wordt nog geplaatst) en eetplaats, berging (met voorziening voor wasmachine), badkamer met dubbel lavabo meubel en inloopdouche (volledig betegeld), apart toilet, slaapkamer 1, slaapkamer 2, leuk terras van 9m² (borstwering en groendak worden nog geplaatst) en een ruime gemeenschappelijke fietsenberging. Het ganse gebouw werd totaal gerenoveerd, oplevering begin september 2017 en verkoop onder registratie. Zowel ideaal voor eigen bewoning of als investering. Nabij autosnelwegen (geen last van het circulatieplan Gent), handelszaken, scholen, openbaar vervoer en zicht op het groen van Campus de Sterre. Kom gerust eens langs ? Voor meer info bel 0476/839604 of mail info@bertone.be
Meer Info ...

Laatste Nieuws

Vanaf 2020 zal er een nieuwe woningkwaliteitsnorm gelden inzake beglazing. Er zullen strafpunten worden toegekend indien in één of meerdere raamoppervlakken in de woning enkel glas zit. Zo wordt na de dakisolatienorm een vervolg gebreid aan de schijnbaar continue verstrenging van de geldende woningkwaliteitsnormering.
De nieuwe glasnorm is de blikvanger in een reeks aanpassingen aan de woningkwaliteitsnormen. De andere aanpassingen zijn eerder technisch van aard en moeten een aantal praktische problemen oplossen. Ze hebben o.m. betrekking op open keukens, hoogslapers, opklapbare wandmeubels en gebouwen met studentenkamers.
Alle Nieuws...