Links

Ga voor de aankoop van uw vastgoed niet over één nacht ijs, consulteer onze links en informeer u ten gronde.
Stad Gent
Website van de stad Gent.
Beroepsinstituut voor vastgoedmakelaars
Het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) is een publiekrechtelijke beroepscorporatie. Het heeft als hoofdtaak de toegang tot het beroep te regelen en de naleving van de plichtenleer te waarborgen.
Confederatie van Immobiliënberoepen
CIB, voluit de Confederatie van Immobiliënberoepen, is veruit de grootste en meest representatieve beroepsvereniging van vastgoedmakelaars. Naast vastgoedmakelaars vinden ook andere vastgoedberoepen zoals syndici, bouwpromotoren, vastgoedfiscalisten en vastgoedjuristen, onderdak bij onze organisatie.
Notaris
Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat.
Huurcalculator
Bereken zelf uw huur met de huurcalculator van de dienst FOD Economie.
Premiezoeker
Online zoeken naar Overheidspremies/subsidies.
Belastingportaal Vlaanderen
Hier kan u terecht voor het berekenen van de onroerende voorheffing. Eveneens vindt u info over registratierecht, leegstandsheffingen, succesierecht.
VREG
De VREG (Vlaamse Regulator van de electriciteits- en gasmarkt) controleert en reguleert de vrije energiemarkt en informeert de consument hierover.
Vlaams Woningfonds
Het Vlaams Woningfonds geeft voordelige woon-leningen vanaf 1,5% aan gezinnen met minstens 1 kind en een begrensd inkomen. Zij komen ook in aanmerking voor goedkope huurwoningen.
Groepsaccomodatie voor families & vrienden – Malvoisin 1849
La Ferme du Château is een comfortabele en veilige vakantiewoning voor al uw familiebijeenkomsten. Met onze 9 kamers met private badkamer kunnen we tot 30 personen ontvangen. Voor uw ontspanning en rust zijn er de uitgestrekte bossen, de ruime ontspanningszaal, de dieren op de hoeve en uw gastfamilie die u met open armen ontvangt.
Vakantiewoningen, Chambres d'Hôtes en Gîtes te huur Frankrijk
Vakantiehuizen-in-frankrijk.be is een website voor huurders en verhuurders van vakantiehuizen, gites, chambres d'Hôtes, Bed & Breakfast, ... in Frankrijk.
Wilt u op vakantie in Frankrijk, en zoekt u een vakantiehuis , gezellige Chambre D'hôte, kleinschalig domein of vakantiepark in Frankrijk?
Immoproxio
Portaalsite